DC címváltozások

Címkék: batman dc new 52

2013.03.06. 10:00

Aki nem olvasta volna a Batman Incorporated 8. számát, ám szándékában áll, s nem szeretné, ha idő előtt lerántódna a lepel a fontosabb fejleményekről, ne lapozzon tovább...

Szóval, akiknek valami csoda folytán sikerült elkerülnie a figyelmét, ami miatt az internet képregényrajongókból álló része cirka egy hete zúgolódik: Damian Wayne halott.

Nem mennék bele a részletekbe... egyéb elfoglaltságaim miatt egyelőre nem jutottam el odáig, hogy teljes odafigyeléssel átolvassam a kérdéses Batman Inc. számot. Mindazonáltal a dolog híre nyomban felvetette bennem a kérdést, hogy mi a franc lesz a Batman and Robin című sorozattal, amíg elkerülhetetlenül elő nem áll az új Robin vagy amíg Damian visszatér? Tim Drake ugye a relaunch óta Red Robin néven fut, Jason Todd-ról és Dick Grayson-ról nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy majdnem/több mint huszonévesen visszaállnának Batman közvetlen szárnysegédjének, Stephanie Brown mindeddig még fel sem tűnt a New 52 keretein belül, s a legnagyobb esélyes, Snyder által bemutatott Harper Row egyik pillanatról a másikra Robinná való előléptetése gyanítom, nem lenne túl szerencsés lépés a Batman/Robin/Damian Wayne rajongók szemében. 

A DC úgy tűnik, nem is szándékozik ilyesmit tenni, legalábbis a B&R lapjain az elkövetkező öt szám során semmiképpen sem. Az történik ugyanis, hogy a Captain America and... című sorozat mintájára, Batman mindegyik számban más Batman-családhoz tartozó karakterrel áll össze egy team-up erejéig:

BATMAN AND RED ROBIN #19

BATMAN AND RED HOOD #20

BATMAN AND BATGIRL #21

BATMAN AND CATWOMAN #22

BATMAN AND NIGHTWING #23

Ezen felül a márciusban megjelenő Batman-kötődésű képregények borítójának mindegyikén a 'Tec preview-ban látott módon a "Requiem" logó szerepel majd:

BATGIRL #18, BATMAN #18, BATMAN AND RED ROBIN #18, BATMAN, INCORPORATED #9, CATWOMAN #18, DETECTIVE COMICS #18, NIGHTWING #18, RED HOOD AND THE OUTLAWS #18 and TEEN TITANS #18.

Magával az ötlettel szemben nincsenek különösebb kifogásaim, más kérdés, mennyire lesz sikeres az olvasók körében - a már említett Captain America and... ongoingot jóval a NOW! előtt elkaszálta a Marvel az alacsony eladások miatt. 

via Bleeding Cool

A bejegyzés trackback címe:

https://keprege.blog.hu/api/trackback/id/tr565119091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása