Infinite Crisis Announce Trailer

Címkék: videojáték dc

2013.03.25. 20:53

Csak kibújt a szög a zsákból - több képregényes híroldal is kiszimatolta, hogy a DC megújította az Infinite Crisis védjegy regisztrációját. Először mindenki attól tartott, hogy elérkezett a New 52 vége, s a bejáratott crossover event neve alatt állunk vissza a régi kontinuitásra, most viszont bebizonyosodott, hogy "csupán" egy MOBA videojáték (Defense of the Ancients, Heroes of Newerth, League of Legends, satöbbi) érkezik, várhatóan még idén ősszel. A dolog hátulütője, hogy a MOBA műfaja nem sok teret hagy a történetmesélésnek, így ezen a téren a júniusban érkező Marvel Heroes kapásból lemossa a színről, játékmenet szempontjából viszont szinte ez az első komolyabb kísérlet, ami lehetőséget teremt a szokásos fantasy játékokból átemelt formulákból való kitörésre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://keprege.blog.hu/api/trackback/id/tr115171482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ghavin 2013.08.21. 00:33:54

@doggfather: Figyi, alig akad látogató, még a trackback-ek ellenére is. Ha van is igény olyan képregényes blogra, amit én nyújthatnék, egyértelmű, hogy erre nem a blog.hu a megfelelő platform.
süti beállítások módosítása