Új sorozat Robert Kirkmantől

Címkék: hír

2013.03.04. 20:00

...ezúttal ördögűzés a téma.

The script centers on Kyle Barnes, who has been plagued by possession since he was a child. Now an adult, he embarks on a spiritual journey to find answers but what he uncovers could mean the end of life on Earth as we know it.

Ééés Kirkman előbb adta el a tévéjogokat, mint hogy akár csak egyetlen szám is megjelent volna. 

via: bleedingcool

vélemény: minden hibája ellenére az Invincible továbbra is azon általam követett sorozatok közé tartozik, amiknek az újabb számait a lehető leghamarabb próbálom elolvasni a pull listemről, s a Walking Dead is a 97. szám óta mintha új életre kelt volna (no pun intended) a Fear the Hunters arc-ot követő lagymatag állóvíz után. Ennek ellenére a Kirkman által bevallottan a tévésorozat-írás módszerei ihlette Thief of Thieves-t a dekompressziós elbeszélés egyik valaha készített legrosszabb képviselőjének tartom, s csak reménykedni tudok abban, hogy ez az új sorozat nem hasonló elvek mentén íródik, máskülönben Kirkman-t ezentúl nyugodt szívvel szólíthatjuk Mark Millar 2.0-nak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://keprege.blog.hu/api/trackback/id/tr545116877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása