Ready to fly

2012.07.05. 14:30

superman-ross.jpg

Ahogyan egyre inkább elmélyülök a képregények világában, úgy növekszik a különböző fórumokra és blogok kommentjei közé szánt villámkritikáim terjedelme, eljött hát végre az ideje, hogy önálló blogot szenteljek a képregényes eszmefuttatásaimnak.

Főként az Egyesült Államokból származó kiadványokat követem (mainstream és kisebb, független kiadókét egyaránt), a blogot pedig elsősorban a minden hét szerdáján esedékes friss megjelenésekkel kapcsolatos élménybeszámolóimnak szánom. Mindez persze nem jelenti azt, hogy ne kerítenék sort egy-egy Amerikán kívül megjelent kiadványnak vagy régebbi klasszikust bemutató retrospektív cikknek, továbbá alkalmakként a médiumot érintő fontosabb hírekre is reagálni szeretnék. Menet közben pedig eldől majd, hogy mindezen felül mivel bővül még a repertoár. 

A bejegyzés trackback címe:

https://keprege.blog.hu/api/trackback/id/tr224630983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.07.12. 12:37:03

nah, csak lett képregényesblogod, és nem reklámozod??

Nem arról volt szó, hogy szólsz ha nyílik???

:D

Grat hozzá egyébként, foglak olvasni.

ghavin 2012.07.13. 14:41:40

@doggfather: Nem nagyon volt még mit reklámoznom :D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.07.13. 16:17:53

@Ghavin: de majd most!

Már van 2 bejegyzésed, mit akarsz. ;)

Senki nem olvasott, tele bloggal kezdi. :D
süti beállítások módosítása