Most, hogy 300 szám után véget ért a Hellblazer, vajon a kötelező Omnibus/Absolute/Library Edition/kitudjamilyenanyámkínja kiadásban számíthatunk Paul Jenkins négy évének összegyűjtésére vagy egyszer és mindenkorra keresztet vethetünk arra, hogy valaha is újra nyomtatásban lássuk, többek között a jubileumi 100. számot? 

Egyre inkább a digitális formátum híve vagyok, ám a kerek egésznek tekinthető sorozatok valamiért még mindig előhívják mélyre temetett gyűjtőszenvedélyemet, amit csak tovább tetézz, hogy a DC jelentős fáziskéséssel ugyan, de végre eljutott odáig, hogy igényes és strapabíró "téglákat" produkáljon, amely trend egyébként az Invisibles és a LoEG Omnibus kiadásaival indult, s a webshopok tanúsága szerint idén a Sleeper, Animal Man (Morrison) és Sandman összessel folytatódik. Egyáltalán belefér-e az új Vertigo Omnibus-ok profiljába egy több szerző által jegyzett ongoing? 

A bejegyzés trackback címe:

https://keprege.blog.hu/api/trackback/id/tr985111265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása